Hiszünk az egyszerű, kreatív megoldásokban

Az eltelt években a fotó- videó szolgáltatók élmezőnyéhez tudtak csatlakozni. Munkájukat a természetesség, fiatalos kreatív megoldások és az odaadás jellemzi.
Felsőkategóriás technológiával az alkalomhoz illő megjelenéssel, rövid határidővel, széleskörű fotógráfiai és filmes szolgáltatásaikkal állnak az ügyfelek rendelkezésére!

A fotózás- filmezés összes spektrumát lefedjük:
céges rendezvények, csapatépítések, állófogadások, gyártósorok, üzemavatások. Esküvők, eljegyzések, szalagavatók, bálok fotózása és videózása.

Az ország teljes területén és határain túl is vállalunk megbízást.

Ponicsán Kristóf

Ponicsán Kristóf

       Szenvedélyszakma és szerelem – így tekintek arra amivel foglalkozom: a fotózásra. Fiatal korom óta foglalkoztat a fotográfia témája, ez ügyben képeztem is magam mind autodidakta, mind iskolai képzés által (többek között olyan neves nemzetközileg is ismert fotósoktól is tanultam, mint Szipál Márton vagy Szandelszky Béla). 2010-ben csatlakoztam a BMK-Reflex fotóklubhoz. 2011-től ismét beiratkoztam egy fotósiskolába, ahol remélhetőleg sok újdonságra teszek szert.

Workshopokra rendszeresen járok ahol a legújabb trendet vegyíthetem a saját stílusommal.
Igyekszem arra figyelni, hogy képeim ne legyenek túlságosan modernek, inkább kicsit ez is az is.

A fotózás számomra egy állandó, pozitív kihívást jelent, amiben mindig találok valami újat, valami szerethetőt.

Tuszinger Károly

Tuszinger Károly

15 éve foglalkozom fotózással, fényképezéssel. Ezen belül 13 éve digitális fotográfiával.
Felsőfokú tanulmányaim zárásaként szakdolgozatomat “festmények digitális színreprodukciója” címmel írtam a BMF Médiatechnológia tanszékén.
Szakmai gyakorlatomat a Flashback foto stúdió mûtermében töltöttem Barbay Csaba és Villányi Csaba fotográfusok kezei alatt.

Az elmúlt 10-15 évben hivatásommá és célommá vált az ügyfeleket minél jobban kielégítő vizuális kommunikáció elsajátítása, és alkalmazása. Fotógráfiáim az évek alatt egyre inkább felvették a képi világom jellegzetes ismertetőjegyeit, tónusait.

Elérhetőségeink

Telefon.: +3670/414-9471
E-mail: ppstudioart@gmail.com

Székhely: Budapest
Adószám: 24228080-2-43
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-61389245

Írjon nekünk üzenetet

Email cím (kötelező)

Üzenet

Facebook

 

Copyright 2014 - Minden jog fentartva

scroll to top