Szolgáltatásaink

pálinka lovagrend

Rendezvény fotózás

Céges rendezvények, konferenciák, szakmai előadások, csapatépítő tréningek, kiállítások, megnyitók, tánc- és sportesemények fotózása és videózása.
Célunk, hogy élethűen és teljes körűen dokumentálva örökítsük meg az adott rendezvény hangulatát, fontos momentumait, mind a szervezők, mind a résztvevők szemszögéből.

0145

Koncert

Koncertek, fesztiválok fotózásával évek óta foglalkozunk. Rengeteg helyen megfordultunk már, többek között Kapolcs, EFOTT, VOLT fesztiválokon és Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program-nak is rendszeresen fotózzuk koncert és sajtótájékoztatóit. Számunkra fontos, hogy egyedien, kreatív megoldásokkal, a zenekart és a közönséget egyaránt megjelenítve adjuk vissza a koncertek hangulatát.

eskuvo

Esküvő fotózás/Jegyesfotózás

Mivel az esküvő fotózás és a jegyesfotózás elég nagy területet lefed és eltér a megszokott rendezvényektől, úgy gondoltuk, hogy egy külön weboldalt szenteltünk erre a szakágra.
www.eskuvofotosod.hu

IMG_2105

Stúdió fotózás – Portfolió fotózás

IMG_0716

Szalagavató, és tablófotózás

Elérkezett ez a nap is. A szalagavató a középiskolás évek legfontosabb történése, ezért kiemelten fontos, hogy ezen az eseményen profi minőségű fényképek készüljenek. Ehhez akár van a szalagavató helyszínén felállított mobil stúdiót is tudunk biztosítani, mellyel profi stúdió-körülményeket tudunk biztosítani.

ewrk

Werk fotózás

A werkfotó egy olyan „fotónapló”, mely végigdokumentálja egy adott esemény (klip-, filmforgatás, koncert, háttér munkák) előkészületeit, mindezt egy kívülálló szemszögéből teszi. Az elkészített képek az adott esemény promóciós eszközeként is felhasználhatóak.

 

ingatlan

Ingatlan – épület fotózás

Napjainkban az ingatlan- és épületfotózás kiemelt jelentőséggel bír, nélkülözhetetlen a tervező, a kivitelező, a beruházó, az eladó és a vevő számára is. A csapatunk által profi módon, igényesen komponált képek reprezentációs, marketing és dokumentációs célra egyaránt alkalmasak.

Elérhetőségeink

Telefon.: +3670/414-9471
E-mail: ppstudioart@gmail.com

Székhely: Budapest
Adószám: 24228080-2-43
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-61389245

Írjon nekünk üzenetet

Email cím (kötelező)

Üzenet

Facebook

 

Copyright 2014 - Minden jog fentartva

scroll to top